Köszöntjük az ekönyvcentrumban!

Válogasson az egyre több ingyenesen letölthető e-könyvünkből!

(Miért bővül folyamatosan a választék? Mert bárki ingyenesen megjelentetheti saját e-könyvét,
reklámozva ezzel saját vállalkozását vagy honlapját. Tudnivalók a publikálásról )

Ne feledje: Bármelyik ingyenes e-könyvet Ön is továbbadhatja ismerőseinek,
hírlevele olvasóinak, vagy honlapja látogatóinak!

Legnépszerűbb   Legújabb   Üzlet   Regény   Irodalom   Tudomány   Ezoterikus   Erotika és botrány

 


Kinyomtatható:

Cecylia Raven:

Szexdimenziók

Ebben az írásban személyes tapasztalataimat osztom meg Veled, úgy, hogy közben Neked is útmutatást nyújtok. Nem titkoltam, és nem szépítettem semmit.

Ebben az írásban összekapcsolódik a szex és az ezoterika fogalma. Természetesen egy jóízű szeretkezés már önmagában is olyan élmény, mely semmi máshoz nem hasonlít, tehát akár nevezhetjük ezoterikus élménynek is - mint minden mást. Ki hogyan tekint arra, amit a mindennapjaiban megél.

Önfeledten szeretkezni időn s téren át valakivel, aki száz kilométerekre van tőlünk? Lehetséges ez? Vagy csupán a fantázia birodalmába tartozik? A szex, mint energia? Szeretkezni úgy, hogy a szex végül már csak eszköz, út egy másik valóságba? A szex, mint teremtő erő? Mindez számodra is elérhető?

Én a szex révén értettem meg önmagamat, és a hatalmat, amely mindannyiunk kezében ott van, és amit úgy hívnak: teremtés. E könyv iránymutatásával Neked is megadatik ugyanez.

Cecylia Raven
 

Megvásárolható 970 Ft-ért: szexdim.zip

Kinyomtatható:

Titus Cannon:

Talán...

Sci-fi és szex? Nem szokványos párosítás, pedig az irodalomban mindkettő már elég régóta jelen van. A regény egy már érintett témát dolgoz fel új megvilágításban. A szuperember kialakulása (kialakítása) már többször szerepelt különböző regényekben, elbeszélésekben, de sosem tömény erotikával fűszerezve. Időnként elgondolkodtató a regény, hogy miért is kell részletesen leírni az erotikus részeket, de talán ez is a „valós élet” látszatát kelti inkább. Akár tagadjuk akár nem, az erotika, a szex átszövi mindennapjainkat, betolakszik az életünkbe. Azért talá nmégis közelebb áll a mindennapjainkhoz a kimondott (leírt) erotikus tartalom, mint az álszent hallgatás.

A regény egy „nem létező” szervezet működésének pillanatait villantja fel. A tagjai az emberiség érdekében tevékenykednek, bár sosem tagadták, hogy a személyes, illetve a csoport céljai néha előtérbe kerülnek. Ebbe a világba csöppen bele egy átlagos egyetemi oktató, akinek új, forradalmi elmélete nem egyezik a csoport véleményével. Hogy aztán kinek az elvei érvényesülnek, hogyan is élnek a hétköznapokban, hogyan egyeztetik össze az élet hétköznapjait a magasztos eszmékkel... Talán kiderül.

Vigyázat! Ez a könyv nagyon „szókimondó” – ekönyvcentrum szerk.

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Kinyomtatható:

Viola Zoltán:

Nagy Ateista Könyv

E könyvről elöljáróban csak annyit árulunk el, hogy a megjelenésekor nagy vihart kavart. Vallásos érzületűek ne töltsék le, nem nekik készült! Viszont "hithű" ateisták (azaz hitetlenségükben szilárd isten­tagadók) számára is számos meglepetést tartogat e mű, amit ékesen bizonyít, hogy a könyv eddig még rövid kibertéri élete alatt ateista berkekből is számos támadást kapott egyéni szemléletmódja és mellbevágó következtetései miatt – mások azonban épp ellen­kezőleg, örömmel üdvözölték, és akad már számos rajongója is!

Bár a szerző egyáltalán nem tartja magát filozófusnak, sokak véleménye szerint e mű mégis komoly filozófiai munka – bár a hagyományos értelemben vett rendszeres filozófiai traktátusokkal ellentétben közérthető, hétköznapi nyelven van megírva. Írója eleve nem is szánta filozófiai összefoglalónak, csupán érvelési segéd­letnek. Ennek ellenére nem is egy "igazi" filozófus jelentkezett mostanára már az író fórumán, hogy vitába szálljon vele és nézeteivel – ők úgy látszik, ragaszkodnak hozzá, hogy a Nagy Ateista Könyvet komplett filozófiai rendszernek, íróját pedig filozófusnak tartsák!... A szerző önmagát egyszerűen józanul gondolkodó hétköznapi ateista embernek tartja, aki mindössze képes a gondolatait élvezetesen és közérthetően a nyilvánosság elé tárni: írónak vallja magát, amire némi jogalapot biztosít az a tény, hogy mindezideig 50 regényt és számos rövidebb írásművet alkotott.

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk