Köszöntjük az ekönyvcentrumban!

Válogasson az egyre több ingyenesen letölthető e-könyvünkből!

(Miért bővül folyamatosan a választék? Mert bárki ingyenesen megjelentetheti saját e-könyvét,
reklámozva ezzel saját vállalkozását vagy honlapját. Tudnivalók a publikálásról )

Ne feledje: Bármelyik ingyenes e-könyvet Ön is továbbadhatja ismerőseinek,
hírlevele olvasóinak, vagy honlapja látogatóinak!

Legnépszerűbb   Legújabb   Üzlet   Regény   Irodalom   Tudomány   Ezoterikus   Szex és botrány

 

 

Kinyomtatható:

Czidlina Ildikó:

Sóterápia a mindennapokban

Önnek mi jut eszébe, ha azt hallja: SÓTERÁPIA? Távoli természetes sóbarlangok? Vagy a már itthon is sok helyen megtalálható mesterséges sószobák, sókamrák? Esetleg az allergia vagy az asztma?

Nos, mi ennél közelebb visszük Önhöz ezt a fantasztikus, természetes egészségmegőrző és/vagy visszaállító módszert.

Könyvünkben lépésről lépésre bemutatjuk a természetes kristálysó tulajdonságait, felhasználási módjait. Fotókkal illusztrálva megtanítjuk Önt a különféle felhasználási módok alkalmazására.

Konkrét példákat alapul véve arra bíztatjuk Önt, kezdje el alkalmazni bátran a sóterápiát, legyen szó pattanásos bőrről vagy akár méregtelenítésről. Legyen önmaga "háziorvosa", ha fáj a torka, lázas vagy éppen gombás fertőzéssel küzd. A himalája kristálysó Önnek is garantáltan mindennapi társává válik - fogadja bizalommal!

 

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk


Kinyomtatható:

Cecylia Raven:

Szexdimenziók

Ebben az írásban személyes tapasztalataimat osztom meg Veled, úgy, hogy közben Neked is útmutatást nyújtok. Nem titkoltam, és nem szépítettem semmit.

Ebben az írásban összekapcsolódik a szex és az ezoterika fogalma. Természetesen egy jóízű szeretkezés már önmagában is olyan élmény, mely semmi máshoz nem hasonlít, tehát akár nevezhetjük ezoterikus élménynek is - mint minden mást. Ki hogyan tekint arra, amit a mindennapjaiban megél.

Önfeledten szeretkezni időn s téren át valakivel, aki száz kilométerekre van tőlünk? Lehetséges ez? Vagy csupán a fantázia birodalmába tartozik? A szex, mint energia? Szeretkezni úgy, hogy a szex végül már csak eszköz, út egy másik valóságba? A szex, mint teremtő erő? Mindez számodra is elérhető?

Én a szex révén értettem meg önmagamat, és a hatalmat, amely mindannyiunk kezében ott van, és amit úgy hívnak: teremtés. E könyv iránymutatásával Neked is megadatik ugyanez.

Cecylia Raven
 

Megvásárolható 970 Ft-ért: szexdimenziok.zip

 

Kinyomtatható:

Szalacsi János:

A pénz az interneten hever

Ezzel az e-book-kal azok számára kívánok segítséget nyújtani, akik szeretnék az internet lehetőségeit felhasználni, jövedelmük gyarapítására. Ha Ön is ezek közé tartozik, kérem szakítson egy kis időt az ismeretek megszerzésére!

Korunk égető problémája, hogy a munkával megszerezhető jövedelem szinte csak a mindennapi megélhetésre elegendő. De vajon Ön is így szeretné leélni az életetét? Tényleg nem jár ennél több? A mókuskerékből valóban nincs kiszállás?

Ha Önnek is elege van az állandó anyagi gondokból, de unja már a semmitmondó, teljesíthetetlen üzleti ajánlatokat, és szeretné végre egy igazán izgalmas lehetőségben kipróbálni magát, akkor most jó helyen jár!

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Kinyomtatható:

Viola Zoltán:

A barbár nő — regény

Sokféle legenda mesélése tette színesebbé réges-régen az emberek életét Tlaxán bolygón is. Mesélték, s nemcsak a tábortüzek mellett de fényes palotákban is, hogy messze-messze délen, túl még a Nyauri folyón is, él egy néger törzs, bizonyos csiszík. Csupa nő él e törzsben, időnként párosodás céljából felkeresik a szomszédos törzsek férfiait, s ha fiút szülnek, azt nem tartják meg, hanem megeszik a csecsemőt…

Természetesen senki nem hitte ezt a legendát. Még az akkori országok legfejlettebbjében, Kaulianában sem. Csak amolyan izgalmas szóbeszédnek tartotta mindenki.

 

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Nyomtatásban megjelent: (részben)

Kinyomtatható:

Bihari Gábor:

Szkíta földrajzi nevek a Kárpát-medencében

Hinné, hogy a székelyek a szkíták közvetlen leszármazottai? Tudta, hogy rengeteg olyan földrajzi név, ami már nagyon régen meghonosult (pl. Duna), eredendően nem is magyar elnevezés?

Ez a könyv a földrajzi nevek vizsgálatán keresztül elemzi a magyarság szkíta rokonsági kapcsolatait.

A szkítákról a történészek egészen sokat tudnak. Eddig is tudták például, hogy eredetükben azonosak a nyugat-ázsiai szakákkal. Igaz ugyan, hogy az Európába eljutott szkíták nyelvét nem ismerjük, keleten maradt rokonaik későbbi leszármazottai azonban ránk hagyták írásos emlékeiket, és ez elvileg segítséget nyújthatna abban, hogy szkíta maradványszavakat keressünk a székelyek magyar nyelvjárásában. Igaz lenne az, hogy ezt nem tette meg eddig senki?

 

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Ez az Ön könyvének a helye