Köszöntjük az ekönyvcentrumban!

Válogasson az egyre több ingyenesen letölthető e-könyvünkből!

(Miért bővül folyamatosan a választék? Mert bárki ingyenesen megjelentetheti saját e-könyvét,
reklámozva ezzel saját vállalkozását vagy honlapját. Tudnivalók a publikálásról )

Ne feledje: Bármelyik ingyenes e-könyvet Ön is továbbadhatja ismerőseinek,
hírlevele olvasóinak, vagy honlapja látogatóinak!

Legnépszerűbb   Legújabb   Üzlet   Regény   Irodalom   Tudomány   Ezoterikus   Szex és botrány

 

Nyomtatásban megjelent: (részben)

Kinyomtatható:

Bárdos József:

Meztelen Irodalom

A Meztelen irodalom olyan könyv, amely mindenekelőtt nevetésre ösztönöz. Komolykodó világunkban talán épp erre van a legnagyobb szükség, hogy néha szabadon, jókedvűen komolytalanok lehessünk. A kötet írásai az irodalommal játszanak, meztelenre vetkőztetik a szerzőt, a művet, de néha az olvasó önmagát is megláthatja ebben a tükörben. Mellesleg Bárdos József könyvéből nevetés (na jó, mosolygás, na jó, kellemes szórakozás) közben megismerhetjük jóformán az egész magyar irodalmat, a Halotti beszédtől a mai fantasztikus irodalomig és Esterházy Péterig.

 

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Nyomtatásban megjelent:

Kinyomtatható:

Bene Zoltán:

Út

A regény, amelyet a kezedben tartasz, mélyen tisztelt Olvasó, látszólag egy erdélyi utazás története. Azonban ez az Út csak színleg kanyarog a térben, valójában sokkal inkább az időben, illetőleg az utazók életében, mezítelen létezésében, gondolataiban, érzéseiben kígyózik.

E könyv, amelyet a kezedbe vettél, nagyra becsült Olvasó, az Utat járók között derít fel (avagy mélyít el) rejtett-rejtetlen kapcsolódási pontokat, miközben hidakat épít ki és hoz helyre. Az építőanyag az emlékezés, az épületeket szilárdítani hivatott habarcs pedig az utazók nehezen megmagyarázható, ám mindenhol és mindenkor jelen lévő összetartozása, szellemi-lelki egymásrautaltsága.

Amikor az Út a térben eléri a célját, s bevégződik, ez vajon azt jelenti-e, hogy az Utat járók célhoz érnek egyben másik - a fontosabb, az igazi - Útjukon is? Vagy mindabban, ami számít, mindabban, ami minden körülmények között megmarad, mindabban mégis kudarcot vallanak?

Erre a kérdésre, nyájas Olvasó, Neked kell megtalálnod a választ!

 

Ingyenesen letölthető: Letöltési információk

Ez az Ön könyvének a helye